Туризм
12/14/23

Документи на туристичну візу в США

Чимало людей мріють побачити статую Свободи, поблукати в Єллоустонському національному парку чи на власні очі оцінити велич Grand Canyon. Хтось планує відвідати галузеву виставку, комусь потрібне медичне втручання.

Туристична віза в США дає вам право відвідати визначні місця, збагатити ваш арсенал вражень та набути нового досвіду. Великою перевагою цього типу в'їзного дозволу є його довготривалість. Ви зможете користатись ним протягом 10 років, але тривалість однієї поїздки має не перевищити 180 днів.

Українці і зараз, від час війни, продовжують подорожувати. Гостьова віза в США вам підійде, якщо ви плануєте навідати когось із рідних. Для подорожей необхідно готувати документи на туристичну візу в США. Все, що для цього потрібно, ви можете дізнатись на турбовебінарах, які підготувала для вас Уляна Височанська та фахівці компанії ticket2america.

Якщо цієї інформації не достатньо, або ви не маєте можливості самотужки готуватись до виїзду, ми готові запропонувати вам візовий супровід, у тому числі зробити документи на гостьову візу в США. На нашому сайті знайдіть форму зворотного зв'язку та напишіть нам.

Нагадаємо, що у 2023 році подавати документи на виїзд до Сполучених Штатів Америки треба через посольства чи консульства в країнах Європи. Посольство в Києві візових послуг наразі не надає.

Які документи потрібні для туристичної візи в Америку

Нашу співпрацю з аплікантами ми починаємо з вивчення вашої справи та ознайомлення з документами. Віза в США b1 b2 підходить:

  • для короткотермінових поїздок з метою встановлення чи підтримання ділових контактів та розвитку бізнесу;
  • для подорожей та туризму;
  • для відвідин родини;
  • для отримання медичних послуг.

Від іноземця очікується не надто тривале перебування в державі. Краще приїхати декілька разів на менший термін.

До переліку документів для туристичної візи в США обов’язково входять:

  1. закордонний паспорт,
  2. фотографії,
  3. довідки з банків та з місця роботи, щоб підтвердити вашу платоспроможність.

Нагадаємо, що наша команда готова сприяти у підготовці документів на туристичну візу в1 / в2 в Америку. Наш досвід дозволяє безпомилково заповнювати анкету, а також надати максимум корисної інформації щодо проходження співбесіди. Ми підкажемо, які ще докази та документи можуть вам знадобитися, щоб засвідчити ваше бажання повертатись до України.