Переїзд
1/9/24

Нові правила імміграції до США

Правила імміграції до Америки встановлюються законами країни та є обов’язковими до виконання всіма аплікантами. Міграційне законодавство у цій державі дуже суворе, а його порушників карають висилкою та повною забороною на подальший в’їзд.

Тому слід не йти наосліп, бажаючи виїхати за кордон, а детально вивчити, які правила при імміграції до США, оцінити ваші шанси та ретельно підготуватись до подачі документів.

Якщо ви хочете легально проживати, працювати чи навчатися у Сполучених Штатах Америки, компанія ticket2america, заснована Уляною Височанською, готова надати всебічну допомогу.

Зокрема, у нас можна придбати та прослухати вебінари, де детально розповідається про нові правила імміграції до США; отримати візовий супровід; підібрати оптимальну програму вашого виїзду та спланувати всі подальші кроки. Інформація регулярно актуалізується.

Правила імміграції до Америки

Щодо змін в правилах імміграції США, то варто звернути увагу на діючу програму U4U, яка надає можливість українцям-біженцям отримати дозвіл на в’їзд терміном на два роки за умови наявності американського спонсора. Під спонсором мається на увазі фізична особа чи група осіб, які готові забезпечити поручитись за вас фінансово на весь термін перебування.

Нові правила імміграції в Америку 2023 року не містять суттєвих змін, які б дозволили пошукачам швидко виїхати за кордон. Але програма Uniting for Ukraine може допомогти всім українцям, що станом на 11 лютого 2022 року постійно проживали на території України, змінити своє місце проживання. Перевагою цієї програми є можливість легального працевлаштування та навчання.

Завжди актуальною залишається можливість виграти Грін кард. Ми готові надати допомогу в оформленні документів та подачі заявки на участь в лотереї.

Якщо ви хочете більше дізнатись про новини в правилах імміграції в США 2023 році, запрошуємо на наші турбовебінари. На сайті ви знайдете детальний опис інформаційного наповнення та зможете обрати один чи декілька вебінарів.