Туризм
11/30/23

Правила в'їзду в США для українців 2023 року: що змінилось?

Українці завжди прагнули до пізнання нового, частина з нас планують реалізувати свої життєві плани за кордоном. З цього ракурсу розглядають можливість переїзду в Америку, правила якого змінились та де в чому спростились. Як не прикро, але частково цьому посприяла війна.

Для в'їзду в Америку правила раніше вимагали надати, окрім анкети та інших документів, підтвердження вашої платоспроможності.

Тепер вам достатньо мати спонсора - людину в Сполучених Штатах Америки, яка готова вас прийняти та фінансово поручитись на весь період вашого перебування. Правила в'їзду в США для українців 2023 розповсюджуються на тих громадян, які постійно проживали в Україні до 11 лютого 2022 року.

Раніше рішення про видачу візи приймав візовий офіцер за результатами перевірки анкети та співбесіди. Хороша новина: зараз весь процес відбувається онлайн, тому неможливо переоцінити важливість правильного заповнення анкети.

Українці у США, що в’їхали до країни за цією програмою, можуть перебувати на її території до 2-х років, користуючись різноманітними можливостями, у тому числі правом на роботу, навчання, медичне страхування та отримання соціальної допомоги.

Як переїхати в Америку: правила для іноземців

Правила в'їзду в США для українців регламентуються загальними вимогами до осіб, що мають намір виїхати на навчання, роботи чи постійного проживання. Однак американська держава, враховуючи військові дії на території України, створила нові правила в'їзду в США для українців 2023 р. Тепер ви можете скористатись програмою Uniting for Ukraine, свого роду програмою підтримки біженців.

Команда Ticket To America допоможе здійснити переїзд до Америки з найменшими затратами сил і нервів. Ми маємо величезний досвід в оформленні документів на візу, тому що ідеально знаємо правила в'їзду в США для українців та громадян інших країн. На нашому сайті ви зможете знайти різні програми співпраці, починаючи від детальних інструкцій, закінчуючи заповненням та реєстрацією вашої анкети у посольстві для проходження співбесіди.

Вся інформація є актуальною та у повній відповідності до правил в'їзду в Америку для українців станом на даний час.