Благодійність
4/28/23

Квиток в Америку х PROTEZ Foundation

На початку літа 2022 року я побачила відеоролик американського лікаря українського походження Якова Градинар про те, що він та інші волонтери започатковують проект допомоги українським військовим, а саме протезування тих, хто втратив кінцівки на війні. Я надихнулась цими людьми! Я ще раз впевнилась в тому, які сильні українці незважаючи на те, де вони знаходяться. Я низько вклоняються кожному українському воїну, який захищає Україну та виборює нашу свободу!” - Уляна Височанська

В грудні 2022 року наша компанія почала співпрацювати з благодійним фондом PROTEZ і безкоштовно надавати візовий супровід для солдат, які приїзджають в США, щоб знову ставати на ноги, щоб знову тримати своїх дітей на руках, щоб повертатись на фронт і далі боротись за волю України.  

Наша честь бути партнером американського благодійного фонду PROTEZ Foundation. За час існування фонду протези вже отримали більше 60 військових, 2 дітей та 2 цивільних.

В березні 2023 року Protez Foundation відкрили свій перший офіс в Україні, щоб надавати ще якіснішу допомогу.

Зараз з нашою допомогою візи отримують також і українські лікарі-протезисти, щоб мати змогу приїхати в США для навчання та підвищення кваліфікації.

Більше дізнатись про фонд - тут https://protezfoundation.com

@protezfoundation

Ми гордимось тим, що з нашою допомогою вже близько 30 військових та лікарів отримали візи в США!

Наша перемога вже зовсім скоро! Слава Україні!