Переїзд
1/7/24

Що таке green card?

Чимало українців хоч раз чули про зелену карту Америки. Ті, хто планує виїзд за кордон, задають цілком конкретне запитання: лотерея грін карт — як це працює? Чи справді можна виграти право переселитись до Сполучених Штатів Америки без запрошення, не на навчання чи на роботу, а просто так? Хто може детально розказати, що таке green card?

Спробуємо прояснити ситуацію. Програма, або лотерея green card, була запроваджена американським урядом з метою надати шанс бажаючим переїхати на легальних підставах. Для цього лише слід подати певний набір документів, та чекати результату. Простіше кажучи, грін карта - це ваш вільний шлях до омріяної країни.

На відміну від робочої чи навчальної візи, Грін карта це:

  • можливість офіційного працевлаштування;
  • навчання та отримання допомоги на нього;
  • можливість придбання нерухомості, медичного страхування та багатьох інших речей, які недоступні при інших програмах імміграції;
  • можливість постійного проживання на правах резидента;
  • можливість подорожувати світом і повертатись назад.

Виграти може кожен, але задля збільшення шансів можна використовувати кілька способів подачі заяви. 

Хочете дізнатись як? Колектив нашої компанії досконало володіє інформацією та може допомогти вам не тільки заповнити та зареєструвати заявку на участь у грін карт, але й у разі виграшу надати подальший візовий супровід.

Лотерея грін карт: як це працює?

Найшвидший спосіб дізнатись, що таке грін карта та як це працює?, — це купити детальну інструкцію..

Ми відповімо на питання:

  • Що таке green card?
  • Які документи потрібні для грін кард?
  • Як отримати візу в Україні?

Нашими послугами вже скористались сотні українців, і частина з них отримала бажаний результат!

Держава надає можливість легально стати резидентом США, але лише за умови дотримання всіх правил і вимог. Навіть у разі виграшу невірно заповнена анкета призведе до анулювання результату, тому краще не ризикувати.

Підсумовуючи, що таке лотерея грін кард, можна сказати: це державна програма для іноземних громадян, які бажають здійснити легальний переїзд до Америки. На нашому сайті ви можете більше прочитати, що таке лотерея грін кард. Запрошуємо до співпраці. Зважаючи на наш чималий успішний досвід, ваші шанси на виграш значно зростають! Вже 46 сімей стали щасливчиками та виграли з нашою допомогою!