Життя В США

Труднощі та переваги в отриманні візи нареченої в США

Чимало українок мріють вийти заміж за американця; вони очікують, що відразу потраплять у рай, та будуть купатися в розкошах, як героїні відомих серіалів. Тому запит на оформлення візи нареченої США існує постійно.

Є й інший бік медалі. Навіть під час війни молодь зустрічається, знайомиться, закохується і хоче створити сім’ю. Якщо один із пари - громадянин Сполучені Штатів Америки, пара може прийняти рішення одружитись. Це спонукає оформити документи для легального в'їзду до держави.

Весільна віза в Америку — це особливий тип дозволу, який вимагає чіткого дотримання правил та порядку підготовки документів.

Щоб підготуватись до отримання візи нареченої США, ви можете прослухати наш турбовебінар, де в доступній формі міститься повна та актуальна на 2023 рік інформація про те, що і як ви повинні зробити, щоб віза к1 в США стала реальністю.

Компанія ticket2america та її засновниця Уляна Височанська багато років працюють у галузі візової підтримки. Ми знаємо все про вимоги американського іміграційного законодавства; з нашою допомогою вже отримали необхідні дозволи понад 600 осіб.

Проте значну частину підготовки ви мусите здійснити особисто. Ми розкажемо, що, коли і як треба робити.

Віза К1 в США

Американська віза нареченої має чимало переваг. Однією з них є те, що разом із аплікантом можна оформляти в’їзний дозвіл для біологічних дітей нареченої (звісно, якщо такі є).

Поза тим, є й труднощі, зокрема, це необхідність отримати петицію зі сторони нареченого, яку має схвалити USCIS. Зазначимо, що клопотання має право подавати лише громадянин США.

Щоб ця петиція була схвалена, необхідно буде довести існування романтичних стосунків.

Згодом, вже маючи на руках цей документ, аплікантові необхідно пройти медичне обстеження, причому лише в чітко зазначених медичних установах. Їх контакти ви дізнаєтесь у посольстві.

Також вам знадобиться:

довідка про відсутність притягнення за кримінальні злочини;

документ, що підтверджує платоспроможність вашого партнера (форма І-134)

чинний паспорт громадянина України та закордонний паспорт;

документи на дитину/дітей.

Після отримання візи нареченої в США термін в'їзду становить максимум 6 місяців. Офіційне одруження має відбутись протягом 90 днів, або необхідно подавати обґрунтоване клопотання про продовження терміну перебування з метою взяття шлюбу.

Щоб підготуватись до поїздки, рекомендуємо переглянути матеріали на нашому сайті, або отримати консультацію.