Переїзд
1/9/24

Як отримати імміграційну візу в США

Імміграційні візи в США для українців в цілому підпадають під більшість загальних програм, доступних у багатьох державах світу. Втім, імміграція - це не єдиний спосіб потрапити до Штатів. Отож, перед тим як детально вивчати питання, як отримати імміграційну візу в США, радимо для початку розглянути інші можливості на власні очі побачити життя в іншій країні. Зокрема, є візові програми для навчання, для роботи, розвитку бізнесу, возз’єднання з родиною, туризму тощо.

Ще одним способом оцінити, чи підходить для вас інша країна, є прийнята після початку повномасштабної російської агресії програма Uniting for Ukraine (U4U) призначена для українців-біженців та членів їх родин. Якщо ви знайдете особу чи групу осіб - американців, які готові стати вашим офіційним спонсором, то ця програма може стати найлегшим способом як виїхати в США. На нашому сайті ви знайдете окремий розділ, присвячений цій програмі, якою вже скористались десятки тисяч українців. Проживання в Америці за цією програмою може тривати до 2 років; за цей час ви зможете освоїтись та багато чого зрозуміти.

Також ми готові надати візовий супровід, що включає в себе аналіз вашої ситуації та допоможе вибрати спосіб легального в’їзду та перебування. Ми ретельно слідкуємо за новинами та змінами в міграційному законодавстві, тож ви можете бути впевненими, що завжди отримаєте актуальну та повну інформацію.