Переїзд
1/4/24

Як отримати візу в США після відмови

Основні причини відмови у візі США можуть змінюватись залежно від мети вашої поїздки, проте ми виділили деякі загальні моменти:

  1. некоректно заповнена анкета;
  2. обман візового офіцера;
  3. невідповідність даних в анкеті з усними відповідями при співбесіді;
  4. низькі доходи та/або відсутність спонсора;
  5. не підтверджені майнові права в Україні;
  6. не підтверджена мета поїздки;
  7. запрошення від особи, внесеної у чорний список;
  8. вагітні жінки;
  9. родичі, що емігрували раніше;
  10. “чистий” паспорт.

Чому можуть відмовити у видачі візи США

Причини відмови у візі в США на співбесіді можуть не пояснювати. Іноді достатньо лише того факту, що аплікант був надто схвильованим.

Якщо були попередні відмови, візовий офіцер автоматично проводить співбесіду більш прискіпливо та звертає увагу на ті невідповідності, які були виявлені раніше. Однак це не означає, що вам знову буде відмовлено.

Можливо, вам варто переглянути мету поїздки; можливо, буде потрібно підготувати додаткові підтверджуючі ваш статус та фінансовий стан документи.

Кому можуть відмовити у видачі візи в Америку

Вам буде складно отримати дозвіл на в'їзд, якщо ви раніше були в Америці, перевищили термін свого перебування або мали неприємності із законом.

Американці не поспішають надавати візу вагітним жінкам, оскільки дитина при народженні в Штатах автоматично набуває громадянства; а батьки, відповідно, можуть претендувати на ПММ в майбутньому.

Візові офіцери не схвалюють в'їзд до країни з метою знайомства та укладання шлюбу.

Ці обставини можуть унеможливити вашу поїздку.

Отже, на питання як отримати візу в США після відмови, можемо дати чітку відповідь: необхідно довести, що ви не є потенційним мігрантом та плануєте повернутися до країни вашого постійного проживання, не порушуючи термінів та законів приймаючої сторони.