Переїзд
1/3/24

Як заповнити грін карту?

Напевне, варто більш точно сформулювати питання, винесене в заголовок. Якщо ви хочете взяти участь у щорічному розіграші грін кард, треба спитати: як заповнити АНКЕТУ на грін карту?

Немає нічого дивного, що це питання задають найчастіше, оскільки від правильності поданих документів залежить подальше рішення про надання візи.

Важливість досконалого заповнення анкети на грін карту складно переоцінити, оскільки будь-яка помилка призводить до анулювання результату розіграшу.

На офіційному сайті для заповнення грін карти ви можете знайти всі необхідні бланки та вимоги до документів. Оформляти заявку слід англійською мовою; якщо ви не володієте нею, необхідно звернутись за допомогою до фахівців.

Як правильно заповнити грін карту, ми розказуємо у детальній покроковій інструкції.

Вимоги до фотографії на грін карту

  • Заповнення грін кард супроводжується додаванням особистої фотокартки.
  • Фотокартка має бути кольоровою, не більш ніж піврічної давності, зроблена на світлому фоні, без окулярів, головних уборів, навушників тощо.
  • Фото подаються в електронному вигляді формату JPEG, обсягом не більше 240 кБ, роздільною здатністю 600*600 пікселів.

Якщо ви співпрацюєте з фахівцями нашої компанії, ми простежимо за дотриманням всіх вимог до фотографії, адже невірний формат автоматично виключає кандидатуру із розіграшу.

Як заповнити анкету на грін карту?

Для вірного оформлення вам буде недостатньо подивитись зразок заповнення green card, оскільки є безліч нюансів. Експерти команди Ticket To America, що мають багаторічну практику, готові надати персональні консультації. Також ви можете на нашому сайті купити детальну інструкцію “як заповнити лотерею грін кард самостійно”.

Ми пропонуємо більш надійний варіант: заповнити анкету на грін карту від вашого імені та зареєструвати вас на участь у програмі за вашим дорученням. Ви можете перебувати в Україні, чи в іншій країні, навіть у Штатах, це не скасовує вашого права брати участь у програмі грін карт.

Де заповнити грін карту?

Будьте уважні, зразок заповнення анкети на грін карту, скачаний з невідомого інтернет ресурсу, може виявитись невірним. Користуйтесь лише офіційними джерелами, наприклад, сайтом Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. Як самостійно заповнити анкету на грін карт, ви можете прочитати в Інструкції щодо диверсифікаційних віз.

Реєстрація та заповнення грін кард виконується виключно в електронному вигляді на спеціальному порталі у вигляді електронної реєстраційної форми (E-DV форма або DS-5501). Дуже важливо зберегти унікальний номер підтвердження прийнятої заявки, оскільки лише він надає доступ до перевірки статусу вашої заявки. 

Що потрібно для заповнення грін карти?

Якщо ви вже ознайомились з інструкцією, як заповнити лотерею грін кард, то маєте знати, що вам знадобляться такі документи:

  • паспорт
  • фотокартка
  • документ про освіту
  • документи на всіх дітей до 21 року
  • свідоцтво про шлюб або про його розірвання.

Зауважимо, що лише офіційна інструкція про те, Як заповнити грін карту, займає понад 20 сторінок тексту. Не всі можуть розібратися з тонкощами юридичних формулювань та зробити все вірно. Ми готові прийти на допомогу.

Грін карта: коли заповнювати, або термін подання заявок

Заповнити анкету на грін карту для участі у цьогорічній програмі вже не можна. Реєстрація на наступний розіграш безкоштовна, вона відкриється на початку жовтня 2024 року і триватиме близько місяця. Результати розіграшу green card будуть відомі у травні 2025 року.

Отож, у вас ще є час, щоб вивчити, як правильно заповнити грін карту, або звернутись за допомогою до наших фахівців. Ми зробимо все можливе, щоб ви отримали повну відповідь на питання, як заповнити грін карту.