Переїзд
11/29/23

Які шанси на отримання візи в США?

Абсолютно всіх претендентів на в‘їзд до Сполучених Штатів Америки цікавлять питання:

  • Які шанси на отримання візи США?
  • Як правильно подати документи?
  • Як пройти співбесіду?

Зрештою, що треба зробити, щоб максимально наблизити позитивний результат?

Розуміємо ваш неспокій, адже й справді, дуже неприємно отримувати відмову після того, як було витрачено стільки зусиль і часу.

Отож, спробуємо відповісти на ваші запитання.

Які шанси на отримання візи США

Оцінювати шанси отримання візи до Америки — невдячна справа. Навіть ідеальні документи і анкети, дотримання всіх писаних і неписаних вимог нікому не гарантує 100% успіху, оскільки рішення приймаються виключно візовим офіцером Посольства приймаючої держави та не підлягають оскарженню.

Втім, найбільш образливо, якщо причиною відмови є неправильно подані документи чи невірна анкета, в якій дуже легко допустити помилку.

Отож, розмірковуючи над тим, як підвищити шанси отримання візи США, маємо для вас чудову пропозицію. На сайті ticket2america ви можете знайти пакет супроводу, де міститься максимум повної та достовірної інформації щодо того, як збільшити шанси отримати візу до Америки.

До цього пакету входить:

  • аналіз вашої справи;
  • рекомендації щодо стратегії поводження на співбесіді;
  • заповнення анкети та подання заявки від вашого імені.

На індивідуальній консультації ви отримаєте детальний розбір вашої конкретної ситуації із вказанням слабких та сильних місць вашої історії. Наш величезний успішний досвід допоможе оцінити ваші шанси на отримання візи в Америку та збільшити їх.

Інші способи підтримки українцям

На нашому сайті ви також можете придбати турбоінтенсив - це спеціально розроблені Уляною Височанською програми, де за короткий період часу ви матимете максимум корисної інформації. Це допоможе вам самостійно підготуватись до подачі документів та співбесіди, а також зважити, яка ймовірність отримати візу в Америку у вашому випадку.

Варто також знати, що виїзд з України можливий за багатьма типами програм, тому вам може знадобитися допомога у виборі правильного підходу.

Отже, якщо ви хочете дізнатись, які шанси на отримання візи в США є у вас чи членів вашої родини, просимо ознайомитись із нашими послугами.